Jardins de Mossèn Costa i Llobera | Hop on Hop Off Barcelona

A partir del 2 de juliol, el Barcelona Bus Turístic torna a circular pels llocs més emblemàtics de la ciutat. T'hi esperem!

  • Inici
  • Jardins de Mossèn Costa i Llobera

Jardins de Mossèn Costa i Llobera

Un dels jardins especialitzats en cactus més important d’Europa

Hola Barcelona, your travel solution

A la falda de la muntanya de Montjuïc trobareu un jardí dedicat a plantes de zones subdesèrtiques, desèrtiques i tropicals. Als Jardins de Mossèn Costa i Llobera es cultiven 800 espècies de cactus i plantes crasses, que creixen en un mirador amb vistes panoràmiques sobre la franja litoral de la ciutat i el port  de Barcelona.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Per què visitar els Jardins Costa i Llobera?

Creats el 1970, els jardins porten el nom del poeta mallorquí Miquel Costa i Llobera i, juntament amb els Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer i els Jardins de Joan Maragall, són un dels tres jardins de Montjuïc que es dedicaren durant aquella dècada a poetes catalans.

Els Jardins Costa i Llobera estan especialitzats en cactus i plantes suculentes i constitueixen una aula privilegiada a l’aire lliure per conèixer les estratègies evolutives de les plantes crasses, les quals han generat varietats particularment adaptades al baix consum d’aigua. A més de la vegetació, als jardins hi trobareu diversos elements decoratius, com una pèrgola que ajuda a protegir-se del sol que toca a gairebé tots els racons del parc, o vàries escultures, entre les quals destaca "La Puntaire", de Josep Viladomat, situada en una part de la muntanya amb bones vistes i bancs per asseure’s.

 

Com arribar als Jardins Costa i Llobera?

Des de la parada Miramar – J. Costa i Llobera de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic arribareu als jardins ens pocs minuts seguint la carretera de Miramar.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: L’any 1987, "The New York Times" va incloure els Jardins Costa i Llobera a la seva llista dels 10 jardins més bonics del planeta.
  • Consell del barceloní: La temperatura d’aquests jardins és dos graus més alta que a qualsevol altra part de la ciutat i hi ha pocs espais d’ombra, per la qual cosa us recomanem que si hi aneu a l’estiu, eviteu les hores centrals del dia!
  • Imprescindible per a: Especialistes i entusiastes de les plantes d’àrees desèrtiques i subdesèrtiques.