Tramvia Blau | Hop on Hop off Barcelona

13/05: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

19/05: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

El Tramvia Blau està tancat temporalment per obres de modernització de la infraestructura. Disculpeu les molèsties.

Tramvia Blau

Pugeu al Tibidabo amb un tramvia modernista. El Tramvia Blau us portarà al peu del funicular del Tibidabo a través d’un recorregut envoltat de construccions modernistes i noucentistes que donen pas a la natura i a magnífiques vistes de Barcelona.

Hola Barcelona, your travel solution

Temporalment fora de servei

El servei del Tramvia Blau queda temporalment supès per obres de millora a les instal·lacions. La modernització de la infraestructura farà possible continuar gaudint del transport més antic de la ciutat.

Podeu fer un trajecte equivalent per l’avinguda del Tibidabo fins a la plaça del Doctor Andreu amb la línia 196 de bus, que circula cada dia de 7.30 a 22.00 hores.

Una experiència única en un transport històric

El Tramvia Blau us porta al peu del funicular del Tibidabo a través d’un recorregut envoltat de construccions modernistes i noucentistes que donen pas a la natura i a magnífiques vistes sobre Barcelona.

No perdeu l’oportunitat de viatjar amb un tramvia històric que data del 1901, l’únic supervivent de l’antic servei de tramvies de Barcelona. Però el Tramvia Blau no només és un transport emblemàtic, també és un transport pràctic, ja que prenent després el Funicular del Tibidabo, arribareu als millors miradors de la ciutat: el Parc d’Atraccions del Tibidabo, el temple del Sagrat Cor, la Torre de Collserola de Norman Foster, i l’Observatori Fabra.

Tarifes i preus

Preu

Bitllet senzill: 5,50 €

Venda de Bitllets

Podeu comprar el bitllet a bord del Tramvia Blau.

Horari

A la temporada tardor-hivern, el Tramvia Blau funciona els dissabtes, els diumenges i els festius. A l’estiu, s’hi pot viatjar cada dia de la setmana.

Quan es restableixi el servei, en podreu consultar els horaris detallats per temporada.
 

Com arribar

Amb la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic, baixant a la parada Tramvia Blau-Tibidabo.

Amb la línia 7 dels Ferrocarrils de la Generalitat, baixant a la parada Avinguda Tibidabo.

I els autobusos V15, 22, 75, 131 i 196 també us apropen al Tramvia Blau.