Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch | Hop on Hop Off Barcelona

Hem dissenyat una ruta molt especial per la ciutat de Barcelona, guiada en viu en català i castellà. Fes ara la teva reserva Barcelona Panoràmica! Més endavant tornarem a oferir-te el servei puja-baixa del nostre tour oficial.

  • Inici
  • Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch

Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch

Un museu on podreu feu una cursa contra Carl Lewis

Hola Barcelona, your travel solution

Un espai dedicat a l’esport amb instal·lacions interactives on podreu experimentar virtualment amb els vostres ídols. El Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch cobreix totes les modalitats de la pràctica esportiva, des de l’alta competició fins al lleure, amb l’objectiu de mostrar el valor de l’esport com a transmissor de valors.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Per què visitar el Museu Olímpic i de l’Esport?

El Museu Olímpic i de l’Esport es va inaugurar l’any 2007.  L’any 2010, dos mesos després de la mort de Joan Antoni Samaranch, president del Comitè Olímpic Internacional entre 1980 i 2001, el museu va adoptar el seu nom en homenatge a un dels principals impulsors dels Jocs de Barcelona’92.

El museu té la voluntat de fer reflexionar el visitant sobre l’esport com a eina d’integració social, mitjançant diverses zones d’exposició, sales multimèdia i espais interactius on podreu comparar el pes real que poden arribar a aixecar els grans campions d'halterofília, millorar l'aerodinàmica en pedalar en una bicicleta o comprovar com nedava Mark Spitz. A més, el museu compta amb un “espai d’ídols” i amb una àrea emblemàtica, la Col·lecció Joan Antoni Samaranch, que aglutina peces relacionades amb l’esport, l’art i la cultura de l’ex-president del COI. També podreu veure una exposició permanent sobre les ciutats seu de les Olimpíades, que s’inicia amb Barcelona’92, i gaudir de les primeres Olimpíades que es van retransmetre per televisió.

 

Com arribar al Museu Olímpic i de l’Esport?

Des de la parada de l’Anella Olímpica de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic arribareu al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: Joan Antoni Samaranch fou designat ambaixador d'Espanya a la Unió Soviètica i Mongòlia l’any 1977 i es convertí en el primer ambaixador posterior al restabliment de les relacions diplomàtiques amb aquell país.
  • Consell del barceloní: Si després de visitar el Palau Sant Jordi, l’Estadi Olímpic o les Piscines Picornell us entra la malenconia olímpica, visiteu el museu!
  • Imprescindible per: Rememorar l’estiu de 1992.