Parada Poblenou (a Centre) | Barcelona Bus Turístic

Amb motiu de la Cursa El Corte Inglés, diumenge 7 d'abril, la Ruta Vermella i algunes parades de la Ruta Blava quedaran afectades de 9 a 14 hores aproximadament. Informa-te'n a les parades.

Parada Poblenou (a Centre)

Hola Barcelona, your travel solution

Des de la parada Poblenou podreu visitar un dels barris on millor queda reflectida la trajectòria de Barcelona: de ciutat industrial a urbs cosmopolita, passant per seu Olímpica.

Creativitat i tradició

Recorrent la franja costanera de Barcelona amb la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic, trobareu la parada de Poblenou, que us deixarà al front marítim d’un barri que va concentrar la major part de l’activitat industrial catalana al segle XIX, i que avui dia, fruit de les Olimpíades i del pla 22@ de reconversió del passat fabril en espais d’innovació tecnològica, acull tot un seguit d’activitats creatives i negocis innovadors, alguns d’ells ubicats a conjunts arquitectònics del patrimoni industrial.

A més de les platges, al Poblenou podreu visitar el clúster artístic de Palo Alto, amb el seu mercat d’objectes artesanals i de disseny, o pujar per la Rambla del Poblenou, un agradable bulevard on proliferen les terrasses i comerços, fins a l’Avinguda Diagonal i la plaça de les Glòries, on trobareu dues mostres de l’arquitectura contemporània de la ciutat, la Torre Glòries i el Barcelona Centre de Disseny.

Què veure