Parada Platja del Bogatell - Cementiri del Poblenou (a Fòrum) | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Cursa de la Mercè, diumenge, 19 de setembre, el servei del Barcelona Bus Turístic patirà afectacions durant tot el matí, fins a les 15.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

  • Inici
  • Ruta Verda
  • Parada Platja del Bogatell - Cementiri del Poblenou (a Port Olímpic)

Parada Platja del Bogatell - Cementiri del Poblenou (a Port Olímpic)

Hola Barcelona, your travel solution

Una parada per gaudir dels quatre kilòmetres de platges de Barcelona i descobrir un cementiri del segle XVIII replet de panteons i escultures neoclàssiques.

Les platges, centre d’oci a l’aire lliure

La Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic recorre la línia del litoral i para just davant de Bogatell, una de les platges amb més banyistes locals de la ciutat, i al costat del Cementiri del Poblenou, el primer recinte funerari que es va construir fora de les muralles.

Des d’aquesta parada podreu accedir al cementiri per contemplar algunes obres significatives de l’art fúnebre de la segona meitat del segle XIX i gaudir d’un dia de platja, bé sigui relaxant-vos a la sorra o aprofitant per practicar algun esport. De fet, a les platges i al passeig us trobareu molts barcelonins en bicicleta, fent jòguing o jugant al vòlei platja.

Què veure