Parada Parc Diagonal Mar (a Centre) | Barcelona Bus Turístic

Amb motiu de la Cursa El Corte Inglés, diumenge 7 d'abril, la Ruta Vermella i algunes parades de la Ruta Blava quedaran afectades de 9 a 14 hores aproximadament. Informa-te'n a les parades.

Parada Parc Diagonal Mar (a Centre)

Hola Barcelona, your travel solution

La parada del Parc Diagonal Mar us permetrà comprovar com el passat fabril de la zona s’ha adaptat al segle XXI. A més de l’enorme Parc Diagonal Mar, també podreu pujar a un mirador ubicat dins d’una antiga torre que abastia d’aigua a les indústries i visitar una gran fàbrica que avui acull diversos estudis creatius i un mercat que val la pena visitar.

La reconversió de la indústria en serveis d’oci

La Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic us porta fins a la parada Parc Diagonal Mar, des d’on veureu un gran espai verd amb tobogans gegants que miren al mar i escultures d’acer en homenatge a la fàbrica metal·lúrgica que havia ocupat els seus terrenys.

Davant el parc, s’alça la Torre de les Aigües del Besós, una antiga construcció que havia de servir per abastir d’aigua a les factories del voltant i que actualment és un mirador des d’on podeu contemplar el barri a vista d’ocell. Molt a prop, es troba Palo Alto, un clúster creatiu que ocupa un gran complex fabril de 1875 i que ofereix una interessant programació d’activitats culturals. I al litoral, podreu relaxar-vos a algunes de les platges menys concorregudes de la ciutat, com són la Mar Bella i la del Llevant.

Què veure