Parc del Fòrum | Hop on Hop Off Barcelona

Hem dissenyat una ruta molt especial per la ciutat de Barcelona, guiada en viu en català i castellà. Fes ara la teva reserva Barcelona Panoràmica! Més endavant tornarem a oferir-te el servei puja-baixa del nostre tour oficial.

Parc del Fòrum

Un mar d’instal·lacions davant la Mediterrània

Hola Barcelona, your travel solution

Un gran recinte davant el mar agrupa tot un seguit d’instal·lacions i espais oberts on se celebren concerts, conferències i fires. El Parc del Fòrum és una zona recuperada al mar que es va construir per acollir el Fòrum Universal de les Cultures celebrat a Barcelona l’any 2004.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Què veure al Fòrum?

Tot i que s’anomena Parc del Fòrum, no és estrictament una zona verda sinó una àrea on es troben tota mena d’espais:

  • L’Esplanada: Escenari central del Fòrum, amb una superfície total de 84.000 m² on se celebren fires, festivals de música o actes de gran format. Allà trobareu el bosc de columnes i les estructures cobertes dels Ocellets.
  • L’edifici Fòrum: Projectat pels arquitectes suïssos Herzog & de Meuron, la seva planta triangular és una icona de la nova arquitectura de Barcelona. Acull el Museu Blau de ciències naturals.
  • El CCIB: Centre de Convencions Internacional de Barcelona, un recinte modern amb capacitat per a 15.000 persones dissenyat per José Luis Mateo que està unit mitjançant un passadís subterrani a l’Auditori de l’edifici Fòrum.
  • El Parc dels Auditoris, escenari de concerts a l’aire lliure.
  • La placa fotovoltaica: Obra d’Elías Torres i José Antonio Lapeña, es tracta d’una pèrgola inclinada i suspesa que suporta 3.780 m2 de panells solars.
  • El Port Fòrum i la zona de banys.

 

Com arribar al Fòrum?

La Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic té una parada anomenada Fòrum des de la qual podreu explorar el recinte.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: La potència que genera la placa fotovoltaica equival a la que necessiten 1.000 llars i evita l'emissió de 440 tones de CO2 a l'any.
  • Consell del barceloní: Fora de l’activitat musical, el Fòrum acull també diversos espais lúdics, per exemple, un bosc urbà amb circuits acrobàtics i tirolines per a totes les edats. A més, té el centre d’ “escape room” i el Café del Mar més grans d’Europa.
  • Imprescindible per: Contemplar l’última zona d’expansió urbanística de Barcelona.