Parada Port Vell | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Cursa Jean Bouin, diumenge, 27 de novembre, el servei del Barcelona Bus Turístic patirà afectacions durant tot el matí, fins a les 15.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

Amb motiu de la convocatòria de vaga, el servei del Barcelona Bus Turístic es pot veure afectat del 22 al 30 de setembre. Disculpeu les molèsties.

Parada Port Vell

Hola Barcelona, your travel solution

Punt ideal per contemplar tot el Port Vell, des del Monument a Colom fins al barri de la Barceloneta i espai comercial i lúdic a la vora de la Mediterrània.

El front costaner més antic de Barcelona

La parada Port Vell de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic està situada davant del Centre Comercial Maremàgnum, al moll d’Espanya, on també està l’Aquàrium, un dels centres marins més grans d’Europa.

És un bon lloc des d’on observar la part més antiga del Port de Barcelona, on descansa el Pailebot de Santa Eulàlia, una goleta de 1918 que el Museu Marítim de Barcelona va recuperar per a la ciutat o també per passejar fins al barri costaner de la Barceloneta, veïnat mariner per excel·lència de la ciutat, on encara avui es pot trobar una àmplia oferta gastronòmica de productes marítims.

Què veure