Parada Port Vell | Hop on Hop Off Barcelona

La Ruta Verda es troba fora de servei. Gaudeix dels llocs més emblemàtics de la ciutat amb la Ruta Blava i la Ruta Vermella.

Amb motiu de la Zurich Marató de Barcelona del diumenge 19 de març, el Barcelona Bus Turístic prestarà servei a partir de les 13 hores, aproximadament.

Parada Port Vell

Hola Barcelona, your travel solution

Punt ideal per contemplar tot el Port Vell, des del Monument a Colom fins al barri de la Barceloneta i espai comercial i lúdic a la vora de la Mediterrània.

El front costaner més antic de Barcelona

La parada Port Vell de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic està situada davant del Centre Comercial Maremàgnum, al moll d’Espanya, on també està l’Aquàrium, un dels centres marins més grans d’Europa.

És un bon lloc des d’on observar la part més antiga del Port de Barcelona, on descansa el Pailebot de Santa Eulàlia, una goleta de 1918 que el Museu Marítim de Barcelona va recuperar per a la ciutat o també per passejar fins al barri costaner de la Barceloneta, veïnat mariner per excel·lència de la ciutat, on encara avui es pot trobar una àmplia oferta gastronòmica de productes marítims.

Què veure