Parada Port Vell | Hop on Hop off Barcelona

20/7: amb motiu de la desfilada del Pride Barcelona 2024, el servei del Barcelona Bus Turístic podrà tenir afectacions de les 17 h a les 20.30 h.

19/05: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

Parada Port Vell

Hola Barcelona, your travel solution

Punt ideal per contemplar tot el Port Vell, des del Monument a Colom fins al barri de la Barceloneta i espai comercial i lúdic a la vora de la Mediterrània.

El front costaner més antic de Barcelona

La parada Port Vell de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic està situada davant del Centre Comercial Maremàgnum, al moll d’Espanya, on també està l’Aquàrium, un dels centres marins més grans d’Europa.

És un bon lloc des d’on observar la part més antiga del Port de Barcelona, on descansa el Pailebot de Santa Eulàlia, una goleta de 1918 que el Museu Marítim de Barcelona va recuperar per a la ciutat o també per passejar fins al barri costaner de la Barceloneta, veïnat mariner per excel·lència de la ciutat, on encara avui es pot trobar una àmplia oferta gastronòmica de productes marítims.

Què veure