L'Aquàrium de Barcelona | Hop on Hop off Barcelona

24/02: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 13 h.

11/02: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

 

  • Inici
  • L'Aquàrium de Barcelona

L'Aquàrium de Barcelona

Un centre marí lúdic i educatiu, que omplirà de colors la vostra visita a Barcelona

Hola Barcelona, your travel solution

A l’Aquàrium de Barcelona, un dels més grans d'Europa, hi viuen 11.000 animals marins de 450 espècies diferents. És considerat l’aquari més important en temàtica mediterrània, i unes de les seves estrelles són els taurons que neden per sobre d’un túnel subaquàtic de més de 80 metres, on es crea la sensació d’estar passejant pel fons del mar.

Barcelona Bus Turístic, a l’app Hola Barcelona

La teva app per visitar la ciutat amb el Barcelona Bus Turístic: rutes, parades i llocs més emblemàtics. També hi portaràs els teus bitllets còmodament!

Per què visitar l’Aquàrium de Barcelona?

L’Aquàrium, al Port Vell de Barcelona, és un centre marí lúdic i educatiu on els visitants podran apropar-se a les profunditats marines no només per conèixer les principals espècies que habiten la Mediterrània, sinó també per descobrir criatures que s'han adaptat a condicions extremes del medi aquàtic: el fred glacial, la foscor dels abismes, les càlides aigües tropicals, etc.

La zona més visitada de l’Aquàrium és sense dubte l’Oceanari on viuen orades, morenes, peixos lluna, rajades i dues classes de taurons,  i que podem creuar per un passadís subaquàtic de més de 80 metres. Per als més petits, l’Aquàrium disposa de la zona infantil interactiva “Explora!” on poden tocar, investigar i jugar amb activitats especialment dissenyades perquè coneguin el món marí.

 

Com arribar a l’Aquàrium de Barcelona?

La parada Port Vell de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic està a només uns metres de l’entrada a l’Aquàrium de Barcelona.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: A l’entrada de l’Aquàrium trobareu els horaris en què els diferents animals són alimentats. Si teniu sort, podreu veure com mengen els taurons!
  • Consell del barceloní: Si voleu evitar les cues, us recomanem que compreu la vostra entrada en la seva web.
  • Imprescindible per a: Famílies amb nens i amants del mon marí.