Parada Francesc Macià - Diagonal | Hop on Hop off Barcelona

10/04: a causa de la convocatòria estatal de vaga de personal de conducció, el servei del Barcelona Bus Turístic es pot veure afectat.

16/04: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

Parada Francesc Macià - Diagonal

Hola Barcelona, your travel solution

La plaça Francesc Macià és un important eix viari de connexió de diversos barris i avingudes com la de Josep Tarradellas o la de Pau Casals, que desemboca a l’encantador Turó Park. Des d’aquesta alçada de la Diagonal i fins al Passeig de Gràcia trobareu també una gran quantitat de botigues de moda, decoració i marques internacionals.

Punt de trobada dels barris de l’Eixample, Les Corts i Sarrià

La parada Diagonal – Francesc Macià de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic està situada a una plaça clau, on conflueixen els barris de Les Corts, la Nova Esquerra de l’Eixample i Sant Gervasi, i on neixen vies tan importants com l’avinguda Josep Tarradellas, l’avinguda de Pau Casals o el carrer Urgell. A més, al tram de la Diagonal que va des de la Plaça Francesc Macià fins al Passeig de Gràcia es concentra la major part de l’oferta comercial d’aquest important eix. 

Caminant per l’avinguda de Pau Casals arribareu al Turó Park, un jardí ample i recollit que Nicolau Maria Rubió i Tudurí va projectar l’any 1929 a l’espai que havia ocupat un parc d’atraccions. Dins el jardí, podeu fer bé un recorregut botànic o un altre de poètic, en el qual veureu totes les escultures en honor de músics i artistes catalans que poblen el parc.

Què veure