Parada Passeig de Gràcia - La Pedrera | Hop on Hop Off Barcelona

El Barcelona Bus Turístic està fora de servei temporalment. Més endavant tornarem a oferir-te el servei puja-baixa del nostre tour oficial perquè gaudeixis dels indrets i edificis més emblemàtics de la ciutat.

Parada Passeig de Gràcia - La Pedrera

Hola Barcelona, your travel solution

Aquesta parada s’ubica en la zona de confluència entre el Passeig de Gràcia i la Diagonal, repleta de cases i palauets d’inspiració gòtica i modernista.

La convergència entre el Passeig de Gràcia i la Diagonal

La parada Passeig de Gràcia – La Pedrera de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic està just davant de la majestuosa Pedrera, un prodigi estètic i arquitectònic d’Antoni Gaudí, que juntament amb la important col·lecció d’art contemporani de la Fundació Suñol, dominen el tram superior del Passeig de Gràcia.

 

El Palau Robert, un edifici neoclàssic amb una zona enjardinada, presideix la cantonada del Passeig de Gràcia amb l’avinguda Diagonal, al llarg de la qual trobareu la Casa de les Punxes, un edifici amb aspecte de castell gòtic dissenyat per Puig i Cadafalch,  el Palau del Baró de Quadras, que Puig i Cadafalch va decidir reorientar cap a la Diagonal davant la creixent influència d’aquest eix viari i comercial, i la Casa Pérez-Samanillo.

Què veure