El Poble Espanyol | Hop on Hop Off Barcelona

La Ruta Verda es troba fora de servei. Gaudeix dels llocs més emblemàtics de la ciutat amb la Ruta Blava i la Ruta Vermella.

A causa de la convocatòria estatal de vaga de personal de conducció d’autobusos, dijous, 18 de maig, el Barcelona Bus Turístic estarà fora de servei.

  • Inici
  • El Poble Espanyol

El Poble Espanyol

Un museu a l’aire lliure per recórrer Espanya

Hola Barcelona, your travel solution

El Poble Espanyol és un museu a l’aire lliure que reprodueix edificacions representatives de tota la geografia espanyola. A més s’hi poden veure mostres d’art contemporani i gaudir de l’artesania i la gastronomia espanyola.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les dues rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Què visitar al Poble Espanyol?

El recinte del Poble Espanyol, a la muntanya de Montjuïc ocupa un espai de 49.000 m² i conté 117 edificis a escala real, representatius de 15 de les comunitats autònomes espanyoles. Aquestes construccions conformen un veritable poble, amb els seus carrers, cases, places, teatres, restaurants i tallers artesans. Al Poble Espanyol podreu també visitar el museu Fran Daurel, amb una col·lecció privada d’art contemporani que inclou obres de Miró, Dalí i Picasso, a més de gaudir de locals d’oci com discoteques, un teatre o “tablaos flamencos”.

El museu arquitectònic del Poble Espanyol va ser construït l’any 1929 per a l’Exposició Internacional que es va celebrar a Barcelona. Es va voler construir un poble que reunís els millors exemples de l’arquitectura espanyola, des dels “patios” andalusos fins les masies catalanes, les cases senyorials castellanes, les balconades de fusta típiques del País Basc o les esglésies romàniques. El poble s’havia d’enderrocar en acabar l’exposició, però gràcies a la seva popularitat, es va mantenir.

 

Com arribar al Poble Espanyol?

Amb la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic arribaràs a la porta del recinte. Parada Poble Espanyol.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: La pel·lícula "El perfum", de Tom Twyker, basada en la novel·la de Patrick Süskind, va ser rodada en part a Barcelona, i l’escena final va tenir lloc al Poble Espanyol, que es va convertir en la plaça major del poble de Grasse.
  • Consell del barceloní: Us recomanen que feu servir les audioguies que trobareu al punt d’informació. El contingut és molt útil per apreciar el valor del recinte des d’un punt de vista museístic.
  • Imprescindible si voleu recórrer Espanya en un dia dins un parc temàtic de fa 90 anys.