Barcelona Night Tour Christmas Lights | Hop on Hop Off Barcelona

Hem dissenyat una ruta molt especial per la ciutat de Barcelona, guiada en viu en català i castellà. Fes ara la teva reserva Barcelona Panoràmica! Més endavant tornarem a oferir-te el servei puja-baixa del nostre tour oficial.

  • Inici
  • Barcelona Night Tour Christmas Lights

Barcelona Night Tour Christmas Lights

Aquest Nadal, gaudiu d’un lluminós i espectacular recorregut d’una hora i mitja de durada pels indrets i monuments més emblemàtics de Barcelona.

Hola Barcelona, your travel solution

Barcelona Night Tour Christmas Lights

Celebreu el Nadal amb un recorregut nocturn i il·luminat especialment per a l’ocasió, guiat en viu pel nostre personal en català, castellà i anglès. Un espectacle únic amb el qual podreu gaudir de les millors perspectives de la ciutat.

El Nadal és l’època més màgica i especial de la nostra ciutat. Un esdeveniment ple de llums i joia que il·luminen tots els racons de Barcelona i que ara podeu gaudir, des d’unes vistes privilegiades, a bord del Barcelona Night Tour Christmas Lights. No us perdeu la Sagrada Família, l’Arc de Triomf o la Casa Batlló, entre d'altres monuments. Tot Barcelona es vesteix amb les seves millors gales!

Membre de City Sightseeing©, líder mundial d’autobusos turístics, el Barcelona Night Tour Christmas Lights compta amb accés a wifi gratuït i guies oficials de Turisme de Barcelona en castellà, anglès i català. A més a més, està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i amb dificultats auditives.

El Barcelona Night Tour Christmas Lights us permetrà viure el Nadal d’una manera molt especial. Amb inici i final a la plaça de Catalunya, gaudireu del recorregut més màgic i festiu que us pugueu imaginar.

Viviu la màgia del Nadal a Barcelona

Llums i colors, alegria, germanor, bons desitjos... No hi ha cap altre espectacle comparable al Nadal de Barcelona. Tota una exhibició de festa i joia que contagien tothom de l’esperit d’aquestes festes. Hi ha cap millor moment de l’any per contemplar la ciutat en tota la seva esplendor?

Gaudiu del Nadal amb nosaltres a bord del Barcelona Night Tour Christmas Lights. Els nostres guies oficials en castellà, anglès i català us descobriran les històries i els secrets més ben guardats d’aquests punts d’interès de la ciutat il·luminats:

Grans carrers, places i avingudes:

Fires de Nadal:

Monuments:

Descarregueu-vos el mapa de la ruta completa.

Tarifes i preus

Venda de bitllets

Podeu comprar el bitllet amb un 10% de descompte a Hola Barcelona. Descarregueu-vos el voucher i conserveu-lo en el vostre dispositiu mòbil o imprès en paper.

Consulteu les condicions generals del servei.

Bitllet Preu
Adults (>13 anys) 15,00€
Infantils (4 - 12 anys) 10,00€
Menors de 4 anys Gratuït

Horari

El Barcelona Night Tour Christmas Lights funcionarà del 29 de novembre al 4 de gener, amb sortides els divendres, dissabtes i diumenges. L’autobús surt a les 20.00 hores de la plaça de Catalunya i fa un recorregut d’una hora i mitja aproximadament per les zones més representatives del Nadal a la ciutat.

Haureu de presentar-vos al punt de trobada 20 minuts abans de la sortida.