Barcelona Night Tour Bus | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Mitja Marató de Barcelona del diumenge 17 d'octubre, la Ruta Vermella prestarà servei a partir de les 10 hores, aproximadament.

El Barcelona Night Tour Bus tornarà a oferir servei la propera temporada d’estiu 2020.

  • Inici
  • Barcelona Night Tour Bus

Barcelona Night Tour Bus

Una ruta nocturna per gaudir de les nits mediterrànies de l’estiu de Barcelona. La màgia de la nit us descobrirà una Barcelona diferent. Calidesa, ombres i llums especials en una ruta guiada per Barcelona, que dura unes dues hores i mitja.

Hola Barcelona, your travel solution

Barcelona Night Tour Bus

El recorregut nocturn, guiat en viu pel nostre personal en català, castellà i anglès, us permetrà veure els llocs més emblemàtics de Barcelona des d’una altra perspectiva. A més podreu viure l'espectacle de la llum i colors de la Font Màgica de Montjuïc.

Quan cau el sol d’estiu, Barcelona s’il·lumina i es vesteix de gala. Al Barcelona Night Tour Bus gaudireu d’una ruta nocturna pels llocs més icònics i espectaculars de Barcelona i de l’incomparable espectacle de la Font Màgica de Montjuïc, que combina jocs d’aigua, llums de colors i música. La ruta nocturna compta amb guies oficials de Turisme de Barcelona en castellà, anglès i català, i al bus tindreu accés a wifi gratuït.

Volem que tothom gaudeixi de la ruta del Barcelona Night Tour Bus, per això els autobusos estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i amb dificultats auditives.

El Barcelona Bus Turístic és membre de City Sightseeing©, líder mundial d’autobusos turístics.

Una ruta guiada pels llocs més emblemàtics de la ciutat per viure les nits mediterrànies de l’estiu de Barcelona, descobrir la màgia de l’espectacle de llum, color i música que regala la Font Màgica de Montjuïc.

Amb el Barcelona Night Tour Bus descobrireu Barcelona des d’un punt de vista diferent: el bus surt de Plaça Catalunya a les 21:30 hores i arriba a la Font Màgica de Montjuïc per gaudir de l’espectacle de música i llum. Després segueix la ruta per tornar a Plaça Catalunya. 

Les nits d’estiu a Barcelona són especials

Barcelona s’il·lumina amb una llum especial durant les nits d’estiu. Quan s’amaga el sol i baixa la calor, la ciutat es fa irresistible. És el millor moment per passejar tranquil·lament, descobrir secrets i llocs especials, i veure l’arquitectura modernista des d’un punt de vista diferent.

Us convidem a pujar al nostre autobús de dos pisos amb sostre descobert per gaudir de la brisa mediterrània en una ruta guiada en castellà, català i anglès, que us portarà a:

Descarregueu el mapa de la ruta completa.

Tarifes i preus

Venda de Bitllets

Podeu comprar el bitllet amb un 10% de descompte a Hola Barcelona. Descarregueu-vos el voucher i conserveu-lo en el vostre dispositiu mòbil o imprès en paper. També el podeu comprar a bord del Barcelona Bus Turístic de dia.

Consulteu les condicions generals del servei.

Bitllet Preu
Adults (>13 anys) 21,00€
Infantils (4 - 12 anys) 10,00€
Menors de 4 anys Gratuït

Horari

  • El Barcelona Night Tour tornarà a oferir servei la propera temporada d’estiu 2021.
  • Sortides divendres, dissabte i diumenge a les 21.30 h de plaça de Catalunya (la mateixa parada que la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic).
  • Durada aproximada: 2 h i 30 min.

Hauràs de presentar-te al punt de trobada 20 minuts abans de la sortida.