Barcelona Night Tour Bus | Hop on Hop off Barcelona

20/7: amb motiu de la desfilada del Pride Barcelona 2024, el servei del Barcelona Bus Turístic podrà tenir afectacions de les 17 h a les 20.30 h.

19/05: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

El Barcelona Night Tour Bus tornarà a oferir servei la propera temporada d’estiu.

  • Inici
  • Barcelona Night Tour Bus

Barcelona Night Tour Bus

Una ruta nocturna guiada per gaudir de les nits mediterrànies de l’estiu de Barcelona. La màgia de la nit us descobrirà una ciutat diferent, plena de calidesa, d’ombres i de llums especials.

Hola Barcelona, your travel solution

Barcelona Night Tour Bus

El recorregut nocturn, guiat en viu pel nostre personal en castellà, anglès o bilingüe català/castellà, us permetrà veure els llocs més emblemàtics de Barcelona des d’una altra perspectiva.

Quan cau el sol d’estiu, Barcelona s’il·lumina i es vesteix de gala. Al Barcelona Night Tour Bus gaudireu d’una ruta nocturna pels llocs més icònics i espectaculars de Barcelona. La ruta nocturna disposa de guies oficials de Turisme de Barcelona en castellà, anglès i bilingüe català/castellà, i al bus tindreu accés al wifi gratuït.

Volem que tothom gaudeixi de la ruta del Barcelona Night Tour Bus, per això els autobusos estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i amb dificultats auditives.

El Barcelona Bus Turístic és membre de City Sightseeing©, líder mundial d’autobusos turístics.

La nit és màgica

Barcelona s’il·lumina amb una llum especial durant les nits d’estiu. Quan s’amaga el sol i baixa la calor, la ciutat es fa irresistible. És el millor moment per passejar tranquil·lament, descobrir secrets i llocs especials, i veure l’arquitectura modernista des d’un punt de vista diferent.

Us convidem a pujar al nostre autobús de dos pisos amb sostre descobert per gaudir de la brisa mediterrània en una ruta guiada que us portarà a:

Descarrega el mapa de la ruta completa.

Tarifes i preus

Venda de Bitllets

Podeu comprar el bitllet a Hola Barcelona. Descarregueu-vos el voucher i conserveu-lo en el vostre dispositiu mòbil o imprès en paper. També el podeu comprar a bord del Barcelona Bus Turístic de dia.

Consulteu les condicions generals del servei.

Bitllet Preu
Adult (a partir de 13 anys) 22,00€
Infantil (de 4 a 12 anys) 10,00€
Menor de 4 anys Gratuït

Horari

  • Dates del servei: del 3 de juny al 15 de setembre de 2024.
  • Dies de servei: de dilluns a diumenge.
  • Horari de sortida: 21.30 h. Trieu l’idioma de la ruta en castellà, anglès o bilingüe català/castellà*.
  • Punt de sortida: plaça de Catalunya (parada de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic).
  • Durada aproximada de la ruta: 1 h 40 min.

*L'opció bilingüe català/castellà només està disponible els divendres.

Hauràs de presentar-te al punt de trobada 20 minuts abans de la sortida.