Barcelona Christmas Tour | Hop on Hop Off Barcelona

A partir del 2 de juliol, el Barcelona Bus Turístic torna a circular pels llocs més emblemàtics de la ciutat. T'hi esperem!

  • Inici
  • Barcelona Christmas Tour

Barcelona Christmas Tour

Gaudiu de la màgia de Nadal amb un recorregut pels indrets i els monuments més emblemàtics de la ciutat, en què podreu descobrir les tradicions i els secrets que envolten aquestes dates.

Hola Barcelona, your travel solution

Barcelona Christmas Tour

Celebreu Nadal amb un recorregut nocturn, guiat en viu en català i en castellà pel nostre personal. Una experiència única, d’una hora i mitja de durada, amb la qual podreu gaudir de la decoració i la il·luminació nadalenca dels carrers de la ciutat.

Nadal és l’època més màgica i especial de la nostra ciutat. Un esdeveniment ple de llums i joia que il·luminen tots els racons de Barcelona i que ara podeu gaudir, des d’unes vistes privilegiades, a bord del Barcelona Christmas Tour. No us perdeu el passeig de Gràcia, la basílica de la Sagrada Família i la seva Fira de Nadal, la Torre Glòries, el mercat de Sant Antoni i molts altres punts d’interès!

Regala’t el viatge més brillant!

Amb el recorregut del Barcelona Christmas Tour, a més de contemplar l’ambient nadalenc que impregna la ciutat, descobrireu la història de les tradicions més típiques que envolten aquestes dates, com ara que els galets, tan típics de les nostres taules, són un invent relativament modern i barceloní, concretament del barri del Born, o quin és l’origen de la rifa de Nadal o de l’Home dels Nassos, entre altres curiositats. A més, durant el trajecte gaudireu d’ambientació musical amb una playlist de cançons nadalenques, creada especialment per a l’ocasió al perfil de TMB de Spotify.

El Barcelona Christmas Tour us permetrà viure Nadal d’una manera molt especial. Amb inici i final a la plaça de Catalunya, i des del pis superior del nostre bus panoràmic, gaudireu del recorregut més màgic i festiu que us pugueu imaginar.

Reserveu les vostres places i descobriu les històries i els secrets més amagats d’aquests punts d’interès de la ciutat gràcies als nostres guies oficials en català i en castellà:

Grans carrers, places i avingudes:

Fires de Nadal:

Monuments:

El tour garanteix ocupació de plaça al pis superior.

El bus té accés a wifi i està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda (pis inferior) i amb dificultats auditives.

Tarifes i preus

Venda de bitllets

Podeu comprar el bitllet amb un 10% de descompte a Hola Barcelona. Descarregueu-vos el voucher i conserveu-lo en el vostre dispositiu mòbil o imprès en paper.

Consulteu les condicions generals del servei.

Bitllet Preu
Adults (>13 anys) 15,00€
Infantils (4 - 12 anys) 10,00€
Menors de 4 anys Gratuït

Horari

El Barcelona Christmas Tour funciona del 27 de novembre del 2020 al 3 de gener del 2021 (excepte el 24, 25 i 31 de desembre i l'1 de gener), amb servei de dijous a diumenge. Té el següents horaris de sortida:

  • 18.00 h
  • 19.45 h

El punt d'inci de la ruta és la plaça de Catalunya, 14 (parada de la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic).

La ruta té una durada aproximada d’1 hora i 30 minuts.

Haureu de presentar-vos al punt de trobada 20 minuts abans de la sortida.