Parada Port Olímpic | Barcelona Bus Turístic

Amb motiu de la Cursa El Corte Inglés, diumenge 7 d'abril, la Ruta Vermella i algunes parades de la Ruta Blava quedaran afectades de 9 a 14 hores aproximadament. Informa-te'n a les parades.

Parada Port Olímpic

Hola Barcelona, your travel solution

Una parada des d’on iniciar un recorregut pel litoral que Barcelona va recuperar per a la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92. Amb la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic podreu gaudir de més de 4 km de platges i d’un gran port esportiu dedicat al lleure.

Un recorregut pel litoral Olímpic

La Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic comença el seu recorregut costaner a la parada Port Olímpic, des d’on ja se sent l’olor de la Mediterrània. A banda i banda del carrer Marina, mirant cap al mar, s’aixequen els dos gratacels que separen la platja del Somorrostro del nou port que es va dissenyar per a les Olimpíades de l’any 92: la Torre Mapfre i l’Hotel Arts, als peus del qual veureu l’espectacular escultura amb forma de peix de Frank Gehry.

Des d’aquí, podeu gaudir de les terrasses i locals d’oci del port o endinsar-vos al barri de la Vila Olímpica, residència dels esportistes que van participar en els Jocs Olímpics de Barcelona ’92 i zona d’habitatges que es caracteritza per l’amplitud dels seus carrers i pels nombrosos espais verds.

Què veure