Parada Port Olímpic | Hop on Hop Off Barcelona

Per mobilitzacions amb afectacions als carrers, el Barcelona Bus Turístic ha suspès temporalment el servei. Disculpeu les molèsties. Més informació.

Parada Port Olímpic

Hola Barcelona, your travel solution

Una parada des d’on iniciar un recorregut pel litoral que Barcelona va recuperar per a la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92. Amb la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic podreu gaudir de més de 4 km de platges i d’un gran port esportiu dedicat al lleure.

Un recorregut pel litoral Olímpic

La Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic comença el seu recorregut costaner a la parada Port Olímpic, des d’on ja se sent l’olor de la Mediterrània. A banda i banda del carrer Marina, mirant cap al mar, s’aixequen els dos gratacels que separen la platja del Somorrostro del nou port que es va dissenyar per a les Olimpíades de l’any 92: la Torre Mapfre i l’Hotel Arts, als peus del qual veureu l’espectacular escultura amb forma de peix de Frank Gehry.

Des d’aquí, podeu gaudir de les terrasses i locals d’oci del port o endinsar-vos al barri de la Vila Olímpica, residència dels esportistes que van participar en els Jocs Olímpics de Barcelona ’92 i zona d’habitatges que es caracteritza per l’amplitud dels seus carrers i pels nombrosos espais verds.

Què veure