Productes i serveis turístics - Barcelona Bus Turístic

Tria un idioma

Més serveis

Barcelona Night Tour Bus

Una ruta nocturna única. farem una passejada nocturna en autobús sortint de pl. de Catalunya i descobrirem la llum i els colors dels edificis més emblemàtics de la ciutat: la Casa Batlló, la Pedrera, la Sagrada Família, la Torre Agbar, el monument a Colom i el Poble Espanyol, entre d'altres. A més, gaudirem de l'incomparable espectacle de la Font Màgica de Montjuïc, que combina jocs d'aigua, llums de colors i música.

Telefèric de Montjuïc

Puja al Castell de Montjuïc i gaudeix d'unes vistes increïbles El Telefèric de Montjuïc uneix l'estació del Funicular amb el cim de la muntanya de Montjuïc a través de 750 metres de recorregut per l'aire. Albira tota la ciutat des del cel a vista d'ocell mentre puges al castell de Montjuïc.

Catalunya Bus Turístic

Descobreix tots els secrets de Catalunya amb excursions des de Barcelona per a gaudir de Montserrat, de l'art de Dalí, de la cultura del vi i del cava, de la ciutat de Girona, de la millor gastronomia de l'autèntic modernisme a la Colònia Güell, de les millors compres i molt més! Entra i veuràs tot el que Catalunya Bus Turístic t'ofereix.

Tramvia Blau

Viatja a la Barcelona noucentista i modernista com ho feien els barcelonins de principis del segle XX, als vagons de l'únic supervivent dels tramvies de la ciutat. Des de la plaça de John F. Kennedy recorreràs una avinguda monumental fins al peu del funicular del Tibidabo.

Tours privats i lloguers

Fes la teva experiència única! T'oferim la possibilitat de llogar el Barcelona Bus Turístic per a gaudir d'un tour privat per la ciutat de Barcelona en un dels nostres vehicles de doble pis.

Hola BCN!

Viatges il·limitats per dies en transport públic Gaudeix amb l'abonament Hola BCN! de viatges il·limitats en tot el transport públic de Barcelona durant 2, 3, 4 o 5 dies consecutius.

Segueix-nos a facebook Segueix-nos a facebook

Segueix-nos a facebook

Segueix-nos a Instagram Segueix-nos a Instagram

Segueix-nos a Instagram