Parada Fòrum | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Cursa de la Mercè, diumenge, 19 de setembre, el servei del Barcelona Bus Turístic patirà afectacions durant tot el matí, fins a les 15.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

Parada Fòrum

Hola Barcelona, your travel solution

El Barcelona Bus Turístic us porta a una de les àrees més modernes de la ciutat, projectades a la dècada dels 2000. Aquí es troba el Parc del Fòrum, una gran col·lecció d’espais per a la celebració d’esdeveniments, i el museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Un conjunt lúdic i arquitectònic modern

La parada Fòrum de la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic arriba fins al vèrtex on la Diagonal gairebé toca el mar. La zona està dominada pel Parc del Fòrum, que engloba totes les instal•lacions creades per acollir el Fòrum Universal de les Cultures que es va celebrar a Barcelona l’any 2004, el Museu Blau seu del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, i el centre comercial de Diagonal Mar.

El Parc del Fòrum és un gran espai recuperat al mar on se celebren concerts, conferències i tota mena d’esdeveniments, i en el qual destaca l’edifici triangular projectat pels arquitectes Jaques Herzog i Pierre de Meuron. A l’altra banda de la ronda Litoral, trobareu el Museu Blau, on podreu fer un recorregut per la història de la vida i de la Terra i contemplar l’esquelet d’una balena que es va trobar a la platja de Llançà l’any 1862. Tot just davant del museu, s’alça el centre comercial de Diagonal Mar, un dels més grans de Catalunya.

Què veure