Parada Zoo | Hop on Hop Off Barcelona

A partir del 2 de juliol, el Barcelona Bus Turístic torna a circular pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Parada Zoo

Hola Barcelona, your travel solution

Un bon punt de partida per fer un recorregut pel barri residencial i costaner de la Vila Olímpica o per internar-se al Parc de la Ciutadella, el primer parc públic de la ciutat, on es troba el Parlament de Catalunya i el Zoo de Barcelona.

Un parc farcit d’història

La parada Zoo de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic es troba al carrer Salvador Espriu, al costat de la plaça dels Voluntaris. Des d’aquí, podreu explorar un dels barris més moderns de la ciutat, fruit d’un ambiciós pla urbanístic engegat amb motiu de les Olimpíades del 92 i que va convertir una zona industrial i degradada en la Vila Olímpica, un barri residencial de carrers amples, espais verds i olor de mar.

També podeu passejar fins al Parc de la Ciutadella, un enorme recinte verd que es va projectar als terrenys que havia ocupat una antiga fortalesa militar i que el 1888 va acollir l’Exposició Universal de Barcelona. Avui dia, dins el parc veureu el Parlament de Catalunya i el Zoo de Barcelona, que compta amb deu espais especialment condicionats per a espècies que viuen en medis distints. Per sortir del parc, us recomanem que ho feu pel passeig de Lluís Companys, on podreu admirar l’Arc de Triomf.

Què veure