Parada Pla de Palau - Parc de la Ciutadella | Hop on Hop Off Barcelona

Gaudeix ara dels nous bitllets de 24 i 48 hores del Barcelona Bus Turístic. Compra ja els teus bitllets i aprofita al màxim la visita!

Amb motiu de la Cursa Jean Bouin, diumenge, 28 de novembre, el servei del Barcelona Bus Turístic patirà afectacions durant tot el matí, fins a les 14.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

Parada Pla de Palau - Parc de la Ciutadella

Hola Barcelona, your travel solution

Una parada per descobrir la Barcelona medieval, des de la seva principal plaça de comerç marítim, Pla de Palau fins als carrerons replets de palaus d’arquitectura gòtica, on avui dia s’ubiquen museus com el de Picasso, galeries d’art i boutiques de disseny.

Porta d’entrada a la Barcelona medieval

La parada Pla de Palau de la Ruta Vermella es troba a l’antic eixamplament de la platja on es va concentrar el comerç des del segle XIII fins al XIX i on, en l’actualitat, podreu veure algunes de les construccions neoclàssiques més importants de Barcelona, com són l’edifici de la Llotja i els Porxos d’en Xifré, que acullen el gairebé bicentenari restaurant 7 Portes

Des de Pla de Palau podeu internar-vos en l’apassionant Barri del Born on sereu rebuts per tot un desplegament d’art gòtic català que té la seva manifestació més important a l’Església de Santa Maria del Mar, d’una amplitud colpidora, i que conviu amb el renaixement i el barroc en carrers com el de Montcada. Si voleu conèixer a fons la història d’aquest barri, res millor que visitar l’Antic Mercat del Born, centre cultural i de reinterpretació de la Guerra de Successió,  al subsòl del qual hi ha jaciment arqueològic amb restes de la ciutat medieval i moderna.

Una altra opció és caminar pel passeig d’Isabel II i per l’avinguda del Marquès de l’Argentera, fins a arribar a una de les entrades laterals del Parc de la Ciutadella, on podreu visitar l’umbracle i l’hivernacle, que es van construir amb motiu de l’Exposició Universal de Barcelona de 1888.

Què veure