Parada Creu Coberta | Hop on Hop Off Barcelona

El Barcelona Bus Turístic està fora de servei temporalment. Més endavant tornarem a oferir-te el servei puja-baixa del nostre tour oficial perquè gaudeixis dels indrets i edificis més emblemàtics de la ciutat.

Parada Creu Coberta

Hola Barcelona, your travel solution

Un important eix comercial del barri de Sants, amb un mercat centenari i el Parc Joan Miró, on sereu saludats per una enorme escultura de ceràmica de colors, darrera obra pública de l’artista català.

Un barri marcat pel comerç i la indústria

La Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic us porta fins al barri d’Hostafrancs, concretament al carrer de la Creu Coberta, un important eix comercial on trobareu botigues familiars especialitzades en productes tèxtils, sabates, marroquineria i perfums.

Des d’aquesta parada, podeu visitar el Mercat d’Hostafrancs, inaugurat l’any 1888 i producte del creixement industrial de la zona al segle XIX, que feia necessari abastir la població que vivia al voltant de les fàbriques del municipi de Santa Maria de Sants. El mercat, obra d’Antoni Rovira i Trias, conserva l’estructura metàl·lica característica de l’època.

A la zona també trobareu el Parc Joan Miró, dominat per una escultura de 22 metres d’alçada, Dona i Ocell, de l’artista català. L’espai enjardinat es va construir sobre el que havia estat l’escorxador de la ciutat, per la qual cosa es coneix també com a Parc de l’Escorxador.

Què veure