Horaris i Preus | Barcelona Bus Turístic

Amb motiu de la Festa de la Bicicleta del diumenge 24 de març, el Barcelona Bus Turístic prestarà servei a partir de les 10 hores.

Horaris i Preus

El Barcelona Bus Turístic funciona tot l’any. Amb un sol bitllet podreu pujar i baixar tantes vegades com vulgueu.

Hola Barcelona, your travel solution

Horaris

Informació pràctica sobre els horaris de funcionament del Barcelona Bus Turístic:

  • Horari d’hivern: de 9 a 19 hores. Horari d’estiu: de 9 a 20 hores. El servei comença entre les 9 i les 9:30 hores a la majoria de les parades i les últimes sortides són a les 19 hores a l’hivern i a les 20 hores a l’estiu. Podreu consultar l’horari a cada parada.
  • Freqüència de pas dels autobusos: entre 5 i 25 minuts, segons la temporada.
  • Durada de l’excursió per Barcelona: unes 2 hores cada ruta, amb excepció de la Ruta Verda, que dura 40 minuts.
  • Els autobusos circulen diàriament, excepte l’1 de gener i el 25 de desembre. L’any 2019 podeu agafar la Ruta Verda del 12 d'abril al 3 de novembre.

Tarifes i preus

Amb un sol bitllet, podreu gaudir de les tres rutes, i baixar i pujar tantes vegades com vulgueu durant un dia o dos dies consecutius.

Adults (>12 anys) Gent gran (>65 anys) / Discapacitats (>33%) Nens (4-12 anys) Menors de 4 anys
1 dia 30,00€ 25,00€ 16,00€ Gratuït
2 dies consecutius 40,00€ 35,00€ 21,00€ Gratuït

Compra de bitllets

Podreu comprar els bitllets online a Hola Barcelona (amb un 10% de descompte), als Punts d’Atenció Turística de Turisme de Barcelona, als quioscs de premsa, llibreries i hotels.

Els bitllets per al Barcelona Bus Turístic també es poden comprar a bord dels mateixos autobusos.

En la compra de bitllets en línia és necessari descarregar el voucher i imprimir-lo. Si heu fet la compra en la plataforma d’Hola Barcelona també podeu optar per conservar-lo i mostrar-lo en el dispositiu mòbil.

La reserva del bitllet és vàlida durant 90 dies naturals des de la data de la compra.

Consulta les condicions generals del servei.

Les rutes per Barcelona que podreu recórrer amb el Barcelona Bus Turístic

El Barcelona Bus Turístic us ofereix tres rutes turístiques per Barcelona de les que podeu gaudir amb un únic bitllet. Us explicarem Barcelona en la vostra llengua. El nostre servei d’audioguia està traduït a 16 idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, suec, neerlandès, noruec, japonès, xinès, rus, àrab, hebreu i turc). La Ruta Blava i la Ruta Vermella funcionen tot l’any i tenen una durada aproximada de 2 hores, mentre que la Ruta Verda només funciona del 12 d'abril al 3 de novembre del 2019 i té una durada d’uns 40 minuts.