Búnquers antiaeris del Turó de la Rovira | Hop on Hop Off Barcelona

Gaudeix ara dels nous bitllets de 24 i 48 hores del Barcelona Bus Turístic. Compra ja els teus bitllets i aprofita al màxim la visita!

Amb motiu de la Marató de Barcelona del diumenge 8 de maig, la Ruta Vermella prestarà servei a partir de les 13 hores, aproximadament.

  • Inici
  • Búnquers antiaeris del Turó de la Rovira

Búnquers antiaeris del Turó de la Rovira

La millor vista de Barcelona

Hola Barcelona, your travel solution

Entre les restes d’una bateria antiaèria de la Guerra Civil Espanyola trobareu el mirador més ben situat de Barcelona. Els búnquers antiaeris, que van ser construïts al maig de l’any 1937 per defensar la ciutat, s’han convertit en un dels llocs des d’on gaudir d’una vista privilegiada de Barcelona.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Què visitar als búnquers antiaeris?

Els búnquers amaguen les restes d’una bateria antiaèria que es va construir al Turó de la Rovira durant la Guerra Civil espanyola per defensar Barcelona, que va ser sistemàticament bombardejada durant dos anys. Avui dia, aquest enclavament, a uns vint minuts a peu del Park Güell, ofereix espais d’exposició de la història de la Barcelona de la guerra i la postguerra.

Tanmateix, el que més destaca dels búnquers antiaeris és la impressionat panoràmica que ofereixen de Barcelona. Amb una alçada de 262 metres sobre el nivell del mar i una visió de 360º, l’espai que ocupaven les bateries antiaèries és un lloc privilegiat per observar la ciutat amb la Mediterrània al fons.

 

Com arribar als búnquers antiaeris?

Des de la parada del Park Güell, a la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic, podem arribar als búnquers antiaeris seguint la Carretera del Carmel i el carrer de Mühlberg.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: Després de la guerra, els búnquers van quedar abandonats i es van convertir en barraques habitades per gent amb pocs recursos acabats d’arribar a la ciutat. En algunes parts de la construcció encara s’hi poden veure les rajoles que hi havia a terra.
  • Consell del barceloní: A dalt del Turó de la Rovira no hi ha on refugiar-se del sol, per això et recomanem que hi vagis a primera hora o al final del dia. Les postes de sol són impressionants!
  • Imprescindible per a: Qui vulgui tenir Barcelona als seus peus i descobrir un racó de la història de la ciutat que havia caigut en l’oblit.