Barcelona Panoràmica | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Mitja Marató de Barcelona del diumenge 17 d'octubre, la Ruta Vermella prestarà servei a partir de les 10 hores, aproximadament.

  • Inici
  • Barcelona Panoràmica

Barcelona Panoràmica

Redescobriu Barcelona i gaudiu d’una tarda màgica amb un recorregut molt especial pels indrets i monuments més emblemàtics de la ciutat.

Hola Barcelona, your travel solution

Barcelona Panoràmica

Redescobriu la ciutat amb una ruta molt especial, guiada en viu pel nostre personal en català i castellà, amb la qual podreu veure els llocs més emblemàtics de Barcelona des d’una altra perspectiva. 

Un recorregut inoblidable que us permetrà retrobar-vos amb la Barcelona més autèntica. Gaudireu dels grans carrers, les avingudes, els edificis i els monuments més representatius a bord de Barcelona Panoràmica. No us perdeu la Sagrada Família, la Casa Batlló, el Recinte Modernista de Sant Pau i l’Anella Olímpica, entre altres monuments.

Barcelona Panoràmica compta amb accés a wifi gratuït i guies oficials de Turisme de Barcelona en castellà i català. A més a més, està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.
 

Redescobrim la ciutat!

Viviu Barcelona i pugeu a bord del nostre autobús de dos pisos amb sostre descobert per gaudir d’una tarda màgica pels carrers de la ciutat.

Reserveu-hi les vostres places i descobriu les històries i els secrets més amagats d’aquests punts d’interès de la ciutat de la mà dels nostres guies oficials en català i castellà:

Grans carrers, places i avingudes:

Monuments i altres punts d'interès:

Descarregueu-vos el mapa de la ruta completa.

Tarifes i preus

Venda de bitllets

Podeu comprar el bitllet a la plataforma online Hola Barcelona. Descarregueu-vos el voucher i conserveu-lo en el vostre dispositiu mòbil o imprès en paper.

Consulteu les condicions generals del servei.

Bitllet Preu
Adults (>13 anys) 10,00€
Infantils (4 - 12 anys) 5,00€
Menors de 4 anys Gratuït

Horari

Barcelona Panoràmica funciona del 10 de juliol a l'1 de novembre, amb servei els divendres, dissabtes i diumenges, amb el següents horaris de sortida:

  • 16.00 h
  • 18.00 h

La ruta té una durada aproximada d’1 hora i 50 minuts.

Haureu de presentar-vos al punt de trobada 20 minuts abans de la sortida.

Com arribar

L’autobús surt de Pg. Colom - Port Vell (parada del Barcelona Bus Turístic). Tens diverses opcions de transport per arribar a aquest punt de sortida:

  • Metro: estació Drassanes (L3) 
  • Bus: 59, 120, D20, H14, V13