Barcelona Night Tour | Barcelona Bus Turístic

Amb motiu de la Cursa El Corte Inglés, diumenge 7 d'abril, la Ruta Vermella i algunes parades de la Ruta Blava quedaran afectades de 9 a 14 hores aproximadament. Informa-te'n a les parades.

El Barcelona Night Tour tornarà a oferir servei la propera temporada d’estiu 2019.

  • Inici
  • Barcelona Night Tour

Barcelona Night Tour

Una ruta nocturna per gaudir de les nits mediterrànies de l’estiu de Barcelona. La màgia de la nit us descobrirà una Barcelona diferent. Calidesa, ombres i llums especials en una ruta guiada per Barcelona, que dura unes dues hores i mitja.

Hola Barcelona, your travel solution

Barcelona Night Tour

El recorregut nocturn, guiat en viu pel nostre personal en català, castellà i anglès, us permetrà veure els llocs més emblemàtics de Barcelona des d’una altra perspectiva. A més podreu viure l'espectacle de la llum i colors de la Font Màgica de Montjuïc.

Quan cau el sol d’estiu, Barcelona s’il·lumina i es vesteix de gala. Al Barcelona Night Tour Bus gaudireu d’una ruta nocturna pels llocs més icònics i espectaculars de Barcelona i de l’incomparable espectacle de la Font Màgica de Montjuïc, que combina jocs d’aigua, llums de colors i música. La ruta nocturna compta amb guies oficials de Turisme de Barcelona en castellà, anglès i català, i al bus tindreu accés a wifi gratuït.

Volem que tothom gaudeixi de la ruta del Barcelona Night Tour Bus, per això els autobusos estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i amb dificultats auditives.

El Barcelona Bus Turístic és membre de City Sightseeing©, líder mundial d’autobusos turístics.

Una ruta guiada pels llocs més emblemàtics de la ciutat per viure les nits mediterrànies de l’estiu de Barcelona, descobrir la màgia de l’espectacle de llum, color i música que regala la Font Màgica de Montjuïc.

Amb el Barcelona Night Tour descobrireu Barcelona des d’un punt de vista diferent: el bus surt de Plaça Catalunya Nº 14 a les 21:30 hores i arriba a la Font Màgica de Montjuïc per gaudir de l’espectacle de música i llum. Després segueix la ruta per tornar a Plaça Catalunya. 

Les nits d’estiu a Barcelona són especials

Barcelona s’il·lumina amb una llum especial durant les nits d’estiu. Quan s’amaga el sol i baixa la calor, la ciutat es fa irresistible. És el millor moment per passejar tranquil·lament, descobrir secrets i llocs especials, i veure l’arquitectura modernista des d’un punt de vista diferent.

Us convidem a pujar al nostre autobús de dos pisos amb sostre descobert per gaudir de la brisa mediterrània en una ruta guiada en castellà, català i anglès, que us portarà a:

Descarregueu el mapa de la ruta completa.

Guanyadors del concurs Fotografia Barcelona de nit 2018

El Barcelona Night Tour va celebrar l’inici de la dotzena temporada amb un concurs a Instagram en què els participants podien guanyar dues invitacions per al Barcelona Bus Turístic i dues per al Telefèric de Montjuïc.

Per participar-hi només calia fotografiar alguns dels llocs emblemàtics de la ruta nocturna il·luminats de nit, pujar les imatges a Instagram i etiquetar-les amb #BarcelonaNightTour.

El concurs va estar actiu els mesos de juny, juliol i agost i es van rebre més d’un centenar d’imatges d’alguns dels monuments més emblemàtics de la ciutat il·luminats de nit.

Aquestes són les fotografies guanyadores:

https://www.instagram.com/p/BnY8bDXgTm2/

https://www.instagram.com/p/Bl-nxOlHKW-/

https://www.instagram.com/p/Bk4vDi3lf41/

Tarifes i preus

Venda de Bitllets

Podeu comprar el bitllet amb un 10% de descompte a Hola BarcelonaDescarregueu-vos el voucher i conserveu-lo en el vostre dispositiu mòbil o imprès en paper. També el podeu comprar a bord del Barcelona Bus Turístic de dia.

Consulteu les condicions generals del servei.

Bitllet Preu
Adults (>13 anys) 20,00€
Infantils (5-12 anys) 10,00€
Menors de 4 anys Gratuït

Horari

L’any 2019, el servei de Barcelona Night Tour funciona des de l'1 de juny al 15 de setembre, amb sortides els divendres, dissabtes i diumenges. L’autobús surt a les 21:30 hores de la Plaça Catalunya Nº 14 i la ruta per Barcelona té una durada aproximada de dues hores i mitja.

Haureu de presentar-vos al punt de trobada 20 minuts abans de la sortida.